Rubrik?

Hej

Idag gick jag upp tio i sex. Och efter frukosten fick jag ont i magen så jag hade ont i magen ända tills jag cyklade hemifrån ca 7:50. Jag gick med krull hår idag i skolan, man känner sig uttitttad. EN PLATTÅNG LIGGER HÖGT UPP PÅ MIN ÖNSKELISTA..  Vi hade idrott och då övade vi till björsjö grejen. vi har en ny idrotts lärare han ser ut som Frodo i sagan om ringen. (; .  Jag stötte 6.60, med tre kilos. Bra va?. Efter skolan så cyklade jag med pamela hem, hon skulle till sin syster som hade kommit hem från hmm, bulgarien. Sen när jag kom hem drack jag upp typ en liter mjölk. Så då mådde jag illa. Jag sov i några timmar. Sen så åt jag mat, sen mådde jag illa av maten för jag åt för mycket. :s  Hmm, det var ingen som kunde gå på legenden med mig :'( * SNYFT*  Jag skulle igentligen ha kollat på läxan som är till i morron men äsch, det fixar jag i morronbitti. eller så fuskar jag.  Nu har jag lite ont i magen. Louise ska åka utomlands på måndag till cypern, och jag har fått ett sminkbord fast jag inte ville ha ett:p. '
Kram.

:) idag.

Hejsanimage13

Idag sov jag över lite hehe, men jag gick till skolan iaf efter allt tjat. I skolan så tog jag och tjejerna en massa kort(: hela dan haha. VI hade Biologi det är intresant fast vi har det så länge så man håller på att somna. Efter skolan så gick jag och pamela till rödakorset och provade kläder. Hon köpte en tröja och typ två glas till sin pappa i present. efter det gick vi hem till mig och la in bilderna som vi tog på datorn och la in låtar på hennes mp3. Sen åkte hon hem och åt, och jag åt och gjorde halva matte läxan som skulle varit inlämnad idag.  Sen gock jag till datorn och då kom Pamela igen.  Då skulle vi gå till legenden och när vi var kanske tjugo meter ifrån ringde tiia och undrade vart jag var jag sa: på väg till legenden. hon: okej, vad bra för jag och anna kommer dit . så då väntade vi på dom. Oj juste eric,adde och två som jag inte vet vilka dom är var där oxå. Sen kom dom , det var så kul att träffa anna, hon har jag inte träffat sen cityfesten. Sen så gick vi in och då var knäppis jocke ,davva och jockes tvillingsbror där.  Vi var med dom, tiia och anna åkte hem efter ett tag. Vi fixade chrilles hår och sminkade han lite. Men han tog bort det sen :7 , Sen gick vi hem vid typ tjugo i tio, vi var tvungna att följa med jocke och chrille till born oxå dom är så fega haha, sen vare kramar och hejdå. Sen följde jag med pamela en bit på vägen. Sen åkte hon hem och jag gjorde klart min matte läxa.

KRam (: och GRATTIS TIIA<33
image11

Grattis Louise !

Hejsan,

Idag i skolan så gjorde vi det vanliga. Tralala. Sen efter skolan så åkte jag hem till Louise som fyller år. Jag käkade en massa bullar och kakor :)
Hmm , sen på kvällen var jag med sanna och pamela. vi gick till legenden oxå. Jag skriver igentligen, för idag Tisdag.  hejdåimage10

Alicia skriver.

Hej

Idag på morronen satt jag klockan på 8.15, jag låg i datarummet för den delen oxå. Sen vaknade jag vid 8.15 och sov så skönt så då tänkte jag: men bara till halv nio sen vakna jag nio och tänkte : bara till halv tio. Ni fattar grejen, det sluta med att jag gick upp vid  typ kvart i elva.
Och jag orkade inte duscha. Men jag fixade till mig lite häftigt iaf. Sen så åkte jag,carro och mamma ner på stan och beställde foton som vi har tagit i grekland. Sen så kom erik dit . Sen gick vi och kollade på presenter till louise. Mamma köpte en fin tröja till mig för 400.  (: haha yey.  Sen åkte jag och mamma och handlade sen satt jag vid datorn, blabla. Jag kollade lite på Dudgeball.  Det var spännande, men jag tvingade mig själv att gå och duscha.  Nu ska ni få se lite bilder. 

image7 Så här såg jag ut på cruisingen.

image8Och så här såg jag ut idag

image9Min nya tröja.

Cruising,

Hello,

I går kväll somnade jag i soffan på kvällen och sov där hela natten. Jag vaknade av att man hörde så här : fnnnnnriiiiiiisch ( snytning) , äru hungrig , ja du har varit ute hela natten, ja . nu ska vi se om vi har nån mat. ( Pappa som pratar med katten )  Sen åkte jag,pappa,maria,robban och fredrik båt ut till Limön och grillade korv. Sen kom vi hem vid fyra. Jag ringde pamela och sa att det var cruising i stan och om vi kunde gå, och hon ville gå (:, Men fisk carro hade snott min cyckel så jag var tvungen att vänta på henne. blabla. Erik kom hit oxå. Sen cyklade jag och pamela ner till city och gick om kring. Vi tog lite bilder oxå. Och vi skrattade. haha.  Hmm, jag ska be carro ge mig kamera sladden så jag kan lägga upp lite bilder från cruisingen. När jag kom hem kollade jag på shrek 2 , eller det som var kvar. 
Hejdå.

It takes a thought to make a word,

Hejsan.

Idag på morronen gick jag upp och fixa mig blabla.  Sen så i skolan så trippade vi runt lite innan vi började.
Vi hade matte första lektionen i 50 min , PUH !.  Sen så skrev vi utvärdering sen hadevi idrott vi körde frisbee-fotbolls-brännboll det var skit kul faktist. Sen så hade vi mera lektioner men på lunchrasten så gick jag,sanna och pamela ner till källmur och hälsade på folk. Vi pratade med frida  tills hon skulle in sen gick vi till fotbollsplanen och körde "vem kan klämma hårdast leken". haha jag ägde.  Sen så efter skolan så cyklade jag och pamela hem till mig och hade " Present byte " , jag fick en ÄSSÄ påse :) det är typ det godaste godis som finns . Pamela fick playboy skorna jag köpte till henne (:  Sen satt vi vid datorn, sen så cyklade hon hem och jag åt mat och fixade carolines hår. Det blev skit snyggt. !.  Tralala. Jag har varit duktig som hållt mig med att skriva blogg tills nu. Nyss så tittade jag på Killer Karaoke och sjöng med det var kul.  Nu ska jag inte tråka ut er nå mer.
Kram.

Tidsfördriv

***You Are Likely a Third Born***


At your darkest moments, you feel vulnerable.
At work and school, you do best when you're comparing things.
When you love someone, you tend to like to please them.

In friendship, you are loyal to one person.
Your ideal careers are: sales, police officer, newspaper reporter, inventor, poet, and animal trainer.
You will leave your mark on the world with inventions, poetry, and inspiration.


The Birth Order Predictor
http://www.blogthings.com/birthorderpredictorquiz/


Nu sitter jag här och käkar hamburgare. Usch och fy. Men jag dricker min mjölk oxå den är så goood.  Nu ska jag nog inte skriva något mer idag förlåt att det här bli tredje inlägget för dan..

Till mina vänner,

Tack för att ni finns.

Ni har alltid varit ett stöd för mig och alltid stöttat mig, no matter what.
Och visst har vi alla bråkat med varandra nån gång.
Och visst har vi snackat skit om varandra men vi blir alltid vänner igen.
Vi har skrattat tills vi nästan kissade på oss.
Och vi har gråtit tillsammans.
Vi har gått igenom mycket tillsammans.
Jag vet att vi inte kommer att vara vänner i all evighet fast vi säger det.
Men jag har hur kul som helst nu.
Och det är nuet vi ska tänka på.
                                                                         Tack.


image4

Tell me why.

Helluw.

Idag stannade jag hemma från skolan för att jag hade lite ont i magen men mest för att ta hand om mamma som är sjuk. Jag gjorde frukost till henne och så.  Annars så har jag tittat på tv och käkat thé. Sen så fixade jag en lite ny design, typ. Den ser ni kanske senare. Jag ser det inte än men det tar ju en tid..  (:,

Jag har ingenaning om vad jag ska hitta på sen,  lyssna på musik I guess. Hmm.
Jag kunde inte vänta tills kvällen med att skriva så därför skriver jag nu, Fast jag vet att det är dumt för det har ju knappt hänt nånting än. Menmen. Äsch.

Sign out / Ak

image3


Jag föll för grupptrycket.

Hejsan

Idag så gick jag upp på morronen och gjorde ordning mig till skolan. I skolan så hände det inte så mycket vi hade idrott och jobbade matte.

Sen efter skolan så åkte jag och pamela till Röda korset vi tänkte att vi säkert skulle kunna hitta nå snygga kläder eller nånting. Vi provade ett x antal kläder och till sist så hade jag ett stort linne i handen och hon en kofta. Vi bestämmde att vi skulel köpa dom. Jag tittade på böcker oxå och då hittade jag en bok som hette nånting med Tiara & Dr Reid lr nåt sånt. Den kostade bara två kronor så jag slog till. Jag skulle igentligen betala 42 kronor och då när jag lade fram pengarna fick jag typ 13 kr tebax så det blev helt cp med allt men vi fick iallafall det  billigare.

Sen gick vi hem till mig och kollade på the voice. Vi måste hitta nån bra hip-hop låt som vi kan dansa till... Sen så kikade vi inne på datorn ganska länge sen gick hon hem. Och juste jag var jätte duktig idag när jag åt två jätte stora portioner med pasta carbonara i skolan. Och bara för att min syster har en blogg så måste jag oxå ha en. (;
Och angående mitt namn... det var det första så kom upp så jag tänkte " Go for it ! "

Hejdå / Alicia

image2


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0