So much of not enough

Hej

I fredags hade louise fest så då var jag,mamma och pappa hemma hos monica på middag och så...
Sen på kvällen ville mamma ut på krogen så då skjussade vi dit henne sen åkte jag och pappa hem sen n'r jag gick in i huset var alla kvar, haha. Så så heja jag typ på alla sen så åkte alla väg i olika taxi bilar.
På lördagen så kom pamela till mig vi hade kul och så.. sen sov hon över till idag. Nu kommer lite bilder.

image27

Pär <3

HEj

Idag hade vi orientering i skolan, det var hur segt som helst. Jag,sanna och pamela tog den svåraste. Alltså det var skit svårt. ALDRIG MER SVÅR !. vi hitta inte äns alla. haha. vi gick bara vilse hela tiden. Jocke och chrille var där.
Sen efter skolan cyklade jag hem och tittade på teven och då ringde det på dörren så jag fixa till mig lite snabbt sen öppna jag dörren och då stod DANNY DÄR !!!!! :D, haha jag skojade bara... En gubbe stod där som började prata om natur-katastrofer. jag bah : mmmmmhm.  Det var ett jehovas vittne haha. 

Sen så bestämmde jag med tiia och frida att vi skulle träffas och det gjorde vi sen cyklade vi runt lite sen cyklade vi hem till anna och hon ville oxå vara med oss. vi fortsatte att cykla sen träffade vi jocke,chrille och nån tjej.  Sen mötte vi ett par dryga sjuor. blabla. det var typ dennis,niklas och nån till. typ hejdå.  Sen så åkte alla hem typ.
Sen dåg jag på idol och åt mat.. Kram (:

graasdh

image26Hellow,

Idag har det inte hänt ett piss. När jag kom hem från skolan så var louise hemma, vi prata lite. Sen sov jag i typ två timmar. Sen åt jag mat. Alltså JÄVLA SKIT ATT PÄR ÅKTE UR IDOL IGÅR !!!!!!!!, jag är så arg. gawh. Jag kollade på idol ikväll. Ut med särla !  jag är en sån som skrattar åt mina ega skämt och det här tyckte jag var jätte roligt

jag: SÄRLA !!!!!!
svar: MUUUUUUUUU!

hahahahahahhahahahahah X'DDD, jag dör.
Nu ska jag inte tråka ut er.
Kram / Alicia

Supersugen

Hej alla.

Idag på morronen var jag på stan med louise och erik jag köpte bh och strumpor (A)
Sen åkte vi hem och fikade stora maränger och takos. Sen kom sanna och pamela hem till mig och ví tog bussen ner tills stan, vi hämtade ut biljetter. sen så satt vi oss och väntade utanför. Men sen fick vi komma in iaf. Supersugen såg vi. Den var skitbra, den var rolig oxå. haha. Det blev en lyckad kväll.
Har nån av er hunnit sett att danny är med i varje idol avsnitt i början på en av ramarna där i bakrunden:p.

Kram<3
image23

Vad äre för dag... jo juste tisdag.

Tjena

Idag i skolan så hände det inget speciellt... jag hade utvecklings samtal och anki sa typ att jag hade godkännt i alla nationellaproven så det var ju bra:P, sen prata hon om hur jag funka i skolan och blabla. jag satt mest och mmmmmmhmade. (;  nana,  efter skolan cyklade jag hem sen har jag inte gjort nåt typ..
image22

En ny dag.

Tja,

På morronen lyssnade jag på justin.. sen så städade jag vardagsrummet och sen duschade jag. Sen åkte jag och handlade med mamma vi gick till dollar oxå. Sen så kollade jag på tv sen kom louise,erik och carro. Vi åt mat sen kollade vi på deras film från cypern.  Jag har ätit mitt godis oxå. Sen har jag sjungit esmées what goes around med justin.  typ. Tog lite kort oxå. <3

image20image21

Kastvallen,

Tjo

Idag på morronen skulle jag cykla till kastvallen men då vid dagiset så gick wanja så då gick vi dit tsm. Sen när jag kom dit fika jag med dom andra tjejorna. Sen så vare dags för 60m... jag fick springa med tiia och jenni. haha. det var bara 52 meter. vet inte vrf men jag fick tiden 8.83 iaf.  skit bra enligt mig. hah. Sen fika jag. sen så vare rudsjön( gå 20 m sen vända och gå tebax och verka andfådd) haha. sen vare kula. det gick skit haha. sen vare fika. sen längd efter en lång stund. sen fika,fika,fika. Sen stafett, jag var med. ingekul alls. haha fast vi vann mycket stort. typ i stafetten och i det andra. GO KÄLLÖ<3,  Men sen efter jag hade sprungit så delade dom ut priser men jag fick inge. sen cyklade jag och tiia hem , men jag hade inte packat ner mina byxor som tiia hade lagt på min plats så då skulle vi åka tebax och kolla om dom var kvar men då var dom borta.... carro tyvärr så vare dina musikal byxor :/, men jag kan köpa nya. haha. Sen åkte jag hem och frös. och jag hade varit pissnödig hela dagen.  Men pusshej (:


image19 


Att det ska vara så svårt att hitta på en rubrik.

Hejsan alla söta.

Idag så var jag med på fotbollen i skolan, igår vare typ bara jag som var tjej.
idag fick jag med mig lite stöd. haha. Vi jobbar bara om Linné i skolan, så himmla tråkigt.
Linné matte tillexempel,hur kul låter det.
Igår tog carro in mi goch tiia i mellanrummet och pratade med mig om min och pamelas smör tävling.
 meh. så taskigt.  Jag har gjort värsta dåloga dikten i skolan . haha . men anki tycker den är bra. men lärare måste ju säga att allt som barnen gör är "jätte fint"
Igår när jag och tiia cyklade till vikinga kiosken så var frepha,felle och jenni utanför så vi snackade med dom lite.
Efter skolan så åkte jag och mamma och handlade fika till mig som jag ska ha i morron när jag är på kastvallen och tävlar haha. hela källös mellanstadie mot björsjös mellan. Jag har tränings värk i heöa kroppen så därför kommer jag få mycket dåliga resultat. Jag får dessutom alltid dåliga resultat där. OJ JUSTE. jag måste ladda kameran tills i morron. Pamela kommer och hejjar, fast hon är sjuk hon har nåt slags magvirus. Jag har tre mega stora finnar i pannan som jag måste få bort. jag ska ösa på med coverstick ikväll innan jag går och lägger mig.
Jag ska sova nu kom jag på. haha. så... GODNATT

Love / Ak

Hellu,

Idag hare varit skola som vanligt. min fröken pratar så här:- Nu tar ni upp öra böckör,och slå upp sidön söxtiotvå..
haha, carro sa att jag skulle lägga upp bilden på mig och danny så jag gör väl det... jag är inne på chatten med danny nu men det verkar inte funka för mig.Kram
image18

Lalala.

Hey

Idag vare skola som valigt, hände ingenting specielt eller jo.. kolan ramlade om skadade sig typ mycket. Efter skolan så åkte jag hem och då var louise hemma, hon hade köpt godis och ett armband till mig :), trala. jag orkar inte blogga nå mer .

Danny, I fucking adore you <3
image17

Ensam hemma

Tjo

Idag så var jag i skolan, träffa en massa folk. Jocke fa har börjat nu oxå, det är kul
Haha. Alltså det är inge kul att vara med på fotbollen i skolan efter som så fort jag nuddar bollen så ska alla säga:
-Går du på fotboll? :O. Jag: Neeeeeeeej ! . Anki ( min fröken ) gjorde nån dum grej med oss. Hon bah:
- Skriv dom tre första grejerna som ni kommer på när jag säger ett ord. Men i allafall i slutet så kom vi fram till att jag som person var kattmat.  Efter skolan cyklade jag hem, jag skulle egentligen vara med pamela hemma. Men hon är magsjuk. Ynk. så nu är jag ensam hemma. tralala. jag lyssnade och röstade på rix topp 6. Danny kom på tredje plats tror jag det var. Gah, igår var jag med pamela vi övade på att sjunga, eller pamela gjorde:P ikväll ska jag göra matteläxan , uh.  Nu ska jag inte tråka ut er mer...
Pusshej
image16

Hmm

image14
Jag har inte haft lust att skriva nån blogg , men på senaste tiden har jag varit mycket på legenden. det kan jag säga iaf.

RSS 2.0