Stockholm imorgon,


Hey !

Imorgon åker jag till huvudstaden, jag kommer hem på onsdag.
Och håll utkik efter mig på Allsång ! ;) Vårat tåg går från gävle 09:04  imorgon .. upp tidigt, yey.
Här kommer lite bilder från dagarna jag inte bloggat om.
Hola !





Nån dags outfit :p..
Jeans från Bikbok
Linne från Syster min.

Haha, köpte jeansen för typ 8månader sen, har börjat andvända dom nu.


Tisdag

Hejhej :)
I morse väckte mamma mig. Sen åkte vi och hämtade louise och carro vid elva. Sen åkte vi ner på stan och gick in på resesäljarna lr nåt sånt hette det. Vi fick vänta i typ en och en halv timme innan det blev våran tur. Vi bokade iallafall en resa till London den 7-10 juli :p Sen när vi var klar där så åkte vi och hämtade mormor. Sen åkte vi ut till Bönan och skulle köpa fisk, men det var stängt överallt . Så då åkte vi till Engeltofta och åt mat istället.  Sen handlade vi på Lidl. Efter det skjutsade vi hem carro,mormor och louise.

Igår kom Jocke och Kalle hem till mig på kvällen och då var vi på min gräsmatta och muppade.
Idag fyller JASON MRAZ år :D:D:D:D:D
Jag kommer ihåg när han sa Happy birthday till mig,  och nu fyller han år.
Och han har konsert i london samma dag som vi kommer dit. Tyvärr är biljetterna slut. Men jag kanske springer på han på flygplatsen? ;) vem vet.
Här kommer några bilder och ett klipp :)





Tjena

Jag bloggar i morgon... lovar. :D
Jag har inte sagt in nå bilder så jag är allmänt tråkigt.
Hola !

GAMLA video-inlägg.


....haha gamla stavas med ett m va? :p Jag är normal !
 

Midsommar dagen?:p

Hejsan :)
Det var en helt okej dag igår. Efter jag och carro hade cyklat hem till bomhus så duschade jag. Sen väntade vi på Erik. Han kom lite sent , han var tvungen att klippa håret sa han :p Sen åt vi lax och sill och sånt. Efter det åkte jag,mamma och erik och hämtade louise. Och sen lämnade vi av louise hemma hos oss och åkte ut till vårvik . Jag träffade Emelie :D
Mamma skulle ta lotter .. men det fanns inga. Så vi åkte hem efter typ 10min. Senare på kvällen så grillade vi. Och sen gick vi över till grannen och spelade gitarr och sjöng och sånt. Helt okej dag helt enkelt :) Idag skulle vi åka båt... men jag vetinte hur det blir med det :p
Igentligen(stavning) skulle jag och elin kolla på film hemma hos anonym :p.. men jag sov till tjugo i fyra , haha :p
Aja nu kommer lite bilder.
Hola !





Snabb update

Hejsan ! :)

Idag åkte jag,mamma,carro och pappa till affären och handlade. Efter det när vi kom hem så grillade vi korv. Sen gick jag,mamma och carro till datorn och kollade efter London resor. Men vi ska åka ner på stan på måndag och kolla lite mer :p Jag följer med om inte jag ska vara med jimmy. Jag köpte en Ben & Jerry Cookie dough som jag åt lite av oxå, tills jag fick ont i magen. Sen spelade vi lite gitarr och åt jordgubbar. När caroline skulle hem bestämmde jag mig för att sova hemma hos henne. Så när vi kom hem till henne kollade vi på gamla videor vi hade gjort och spelade in när vi sjöng Hallelujah :p Nu sitter hon och spelar Fire emblem och jag vid datorn. Vi ska ut till Bomhus igen vid typ 10-11 tiden i morron.
Ha en bra midsommar ! :)

Puss



Original Video - More videos at TinyPic

Jag är normal ! :D

Rix fm festival i Västerås :)

Tjena.
I två veckor har jag ju redan planerat att jag skulle gå på rix i västerås. Och mamma sa att jag fick morgonen efter skjulfesten. Men aja. Sen i torsdags kväll skulle jag bara kolla så att hon inte hade glömt att jag skulle dit. Men då säger hon nej, fast hon hade sagt att jag fick. Och vi hade redan planerat bil resan och allting. Men sen på fredagen vid typ 11 sa jag att jag skulle dit , då sa hon nej, men jag sa att jag skulle och hon sa inte emot. Så då tänkte jag att hon lät mig åka. Så hon åkte till jobbet och jag packade ner jacka och sånt i väskan. Sen strax innan jag skulle gå hemifrån kom pappa och då sa jag typ hejdå :p Sen tog jag bussen ner till stan och mötte upp Anna. Vi gick till donken och sen kom jossan och frida :) Vi gick till nåt hus och hälsade på en söt hund och sen bar det av till Västerås. Vi hörde Tokyo och Jennie Let me love you på radion :) Vi åkte genom en massa fina landskap, det regnade och solen sken. Det fanns nåt ställe som hette Vad , haha det var kul. Sen kom vi fram till Västerås och parkerade bilen på en parkering och sen gick vi till Subway och köpte mackor. Sen gick vi i regnet till Lögarängen och ställde oss ganska långt bak .
Sen kom Ramsells och värmde upp publiken lite, samtidigt kom solen fram. Dom körde i typ 45min, sen kom Sibel , Nordman, Sonja Aldén , Rongedal och sist men inte minst E.M.D. =) Dom var riktigt bra. Dom körde All for love och Alone och sen tvingade dom alla att skicka ett sms sen efter det strippade dom lite *host* alla som var där fattar. Sen kom sverige tröjorna fram och dom sparkade ut bollar till publiken. Sen körde dom Jennie let me love you och publiken var på !  Sen var det slut och vi skulle gå iväg. Men då kom Erik och kastade ut blommor, matte oxå tror jag. Och sen ställde dom sig och signerade mitt i framför scenen och det blev kaos med alla :p Men hörde vissa ba :  Iiiiiiihh mattias ba tog på min hand och jag ba dog och jag ska aldrig mer typ tvätta den handen. Haha.
Erik var den första som kom till oss tror jag, han är söt den killen ! Sen kom Matte , han är söt han med. Och till sist kom Danny han var söt som vanligt :D Han skrev e autograf på armen och lite snack. Det behövdes kan jag säga. Annars skulle jag varit depp nu.Sen efteråt åkte vi till donken och åt. Sen åkte vi hem. Tog bussen från stan med Emelie.
Sen gick jag hem och mamma skällde på mig, sen la jag in bilder och sen somnade jag.





Och en film där söt danny pratar med mig :)

Och som ni vet pratar jag bara så när jag har träffat dom 8)
Peace / A

Skolavslutning + Furuvik

Hej alla :D
Den här veckan i skolan har vi inte haft nån vanlig lektion, vi har städat och sen varit ute en hel dag typ.
Fick låna Louise's lila klänning som hon hade i norge, och en kofta till det. På tisdagen drog jag och Elin ner på stan och köpte Stolt och Nykter biljetter. Sen drog vi till stan och träffade Amanda , sen efter ett tag kom kalle och jocke så vi gick med dom lite. Jag köpte brun utan sol och brun puder ( nu jävlar ska jag bli brun ) och en tvättboll typ :p
Sen kollade vi på Kalles träning, Kolan var oxå där. Dom var jätte läskiga när dom körde karate.Sen tog jag och fa bussen hem. På onsdagen gick jag upp vid kvart över sju, och började fixa mig. Sen kom Louise och Erik hem och då fick Louise hjälpa mig med mina lös ögonfransar. Sen åkt vi till skolan och sjöng och sa hejdå till alla typ, Efter det åkte jag hem och la in bilder och sånt. Sen kom Elin till mig vid 3. Vi pratade en massa med Anonym och sen åt vi mat . Sen åkte vi till Furuvik och köade i regnet med Jockarna. Efter vi hade köat i 20 min och blåst i fylletest grejen så gick vi in och jag och Elin åkte "Disco" och sen kom Anna, Julia och Klara så då gick vi med dom. Efter vi hade sagt hej till killarna i min klass gick vi typ till discot och dansade, sen drog jag till Norea och hennes vänner vid scenen och väntade på Neverstore. Sen när dom kom var det sjukt mycket drag, precis som det var på cityfesten. Ända skillnaden var att på cityfesten blev man inte puttad i ryggen och en massa folk som flög på en, och man stod inte lika nära scenen och det var varmare. Spräckta blodkärl på foten, haha. Men stod inte ut att vara där tills dom var klara, fick panik och trodde att jag skulle dö om jag stannade :p Hittade inte elin och dom så då gick jag runt och letade och hittade på Eric och Jockarna, eric ville att jag skulle åka med han i en radiobil, noway. Haha som tur kom söt cilla till mig och sen gick vi och försökte hitta Adam Tensta, vi såg han ! :D Efter lite snack med några i hans band och skäll av vakterna gick vi till scenen och skulle ta plats där. Då kom min kusin och ville ha min kamera så jag gav den till henne och sen gick vi och träffade Neverstore, sjukt söta !. Sen tog jag och cilla plats vid scenen och hann bli filmade :P
Fett pinsamt, yes.  Sen efter en lång väntan kom äntligen Adam, han körde en massa låtar och publiken var på !
Och sen körde han Before u know it , och det var magiskt. Alla i publiken gjorde hjärtan med händerna och adam och man fick höra när han pratade med sin systet och allt var så fint så jag började böla, haha. Hela den låten och halva nästa. Helt sjukt. Jag gråter aldrig när nån sjunger :p okej... jason är ett undantag. Sen gick jag när han körde my cool, cilla hade gått lite innan. Hittade inte Elin nån stans och hade inte hennes nmr så jag fick panik leta.. men sen hittade jag henne efter typ 10 min. Vi tog bussen in till stan och sen gick vi där ifrån hem, sen kom vi hem halv tre. VI somnade direkt ! Sen på morgonen satt vi vid datorn tills kvällen idag :D När hon hade gått hem var jag med Louise och mamma.
Louise bakade en god tårta oxå ! ;) Hon börjar bli gammal.
I morgon ska jag till Rix Fm festivalen i Västerås, det blir fett !
Här är några bilder ;)
Love / A






Torsdag

Tjena på er :)

Det var ett tag sen sist känner jag :)
Jag har faktist köpt lite grejer på stan oxå..
En Mud mask - Kicks 50 :-
Baggy knickers - Veromoda,mellan 400,500 :-

Det var det, haha. Hmm idag har jag varit på sjukhuset och pratad med Malin hette hon. Efter det handlade jag och mamma. Ikväll ska jag på fest hos Lollo, det ska bli kul :)

Lagt ut en film på youtube där jag sjunger A drop in the ocean, check it out !


Ciao ! / A

RSS 2.0