Ny kändis träff :)!

Tjenixen

Jag gick upp klockan halv nio idag, gick och duscha och gjorde i ordning mig . Sen vid elva så gick jag till Lollo och träffade hon och malin, sen gick vi till parkeringen där vi mötte anna och lollos mamma i bilen. Sen åkte vi till Valbo och gick till scenen , där träffade vi cilla och jessica. Stod och vänta i typ en halv timme sen kom The Poodles, dom var bra. Har sett dom en gång förut på rockbjörnen :) Dom var grymma, efter signeringen gick jag och cilla upp på scenen och tog kort med dom . Sjukt trevliga, typ när vi skulle ta kort såg man långt blont lockigt hår dingla förbi , haha. Sen väntade vi typ i 70min och sen kom sötaste Ola Svensson. Han uppträdde med typ tre låtar sen var det signering, jag köpte hans singel. Vi alla gick upp tillsammans han skrev på min plånbok kom jag oxå på. Om ni vill veta vad han skrev på singeln så var det " Kramar till Alicia (hans autograf)" Sen tog vi ett hemskt kort som ni får se. Vill inte lägga ut den.. men vad gör man inte för er läsare..vilket är typ 4 stycken. Haha, efter han hade gått sprang vi ut till parkeringen och frös. Två tjejer till stod med oss. Sen kom Ola och då ropade malin på han och då sa han: Jag måste åka, jag har inte tid. Då ropade jag : VI vill ha ett gruppfoto :D. Och då vände han sig om och kollade på dom han var med där och sen kom han och en tjej fram till oss då sa han : Ska vi ta kort? :D Så då tog vi ett gruppfoto sen så kramade vi hejdå sen gick vi in. Sen drog vi till Ikea och åt pannkakor sen åkte vi hem.
Tack för idag tjejer & killar <3
image166

image170

Lördag

Hejsan :)
Idag har jag åkt pulka med käraste syster caroline, haha. Det är sjukt mycket snö i Gävle . Jag gillar inte snö, jag som trodde sommaren hade kommit , men så fel man kan ha. Adam Tensta skrev till mig idag. Såhär skrev han : "Tack som fan babe. Kul att du diggar musiken. Du får se till att komma på en av mina spelningar inom kort. Om det finns en chans att du kan få ut min musik eller adressen till min myspace till andra som kanske diggar skulle det betyda massor för mig. http://myspace.com/AdamTensta  Ha en underbar helg! Adam".  Han är sjukt trevlig, så gå in och lyssna.
 
Det finns många andra "kända" personer som har skrivit söta saker.
Pär Stenhammar skrev "Jättefint :)
Jag tror på dig, du va jätteduktig :)
Heja!
"

Danny skrev ju blandannat : "Fortsätt, vad du än gör."
Och sötaste Jonah som skrev :
 "Jäättebra röst! du sjunger asbra och supercoolt! luftigt å skönt! Du kommer lyckas! fortsätt så! "
Och Michel Zitron som blandannat hjälpte till att skriva If only you till danny och super hitten Jennie let me love you som är deras senaste singel skrev: "Det låter ju fint om allting!! :)
Nästa stora stjärna!"
  & ignorera killen till höger på danny bilden.
Sen har vi Ville Niskanen, om ni kommer ihåg han. Danny grät när han åkte ut, nu vet alla vem jag menar va?
Han skrev :  "Vilken fantastisk röst du har tjejen! Fortsätt att sjunga så kommer det gå bra ska du se.
Håller på dig!
Kram / Ville"
.
Och så har vi ju Daniel Karlssons (idol) band The Lips och det första dom skrev till mig var :
"Waaaaaiiii!! Är du verkligen bara 12 bast??
Shit, tänk om vi varit lika grymma när vi var så unga...
När du blivit lite äldre får du va med oss!"

Och ett stort plus i kanten är sötaste Nicole ,
Hon har alltid stöttat mig och varit en otroligt bra vän, hon får mig att orka. 
image165
Jag saknar henne <3

Så nu är det dags för er att lyssna på mig när jag sjunger och säga vad ni tycker. http://www.myspace.com/aliciakittil There you go !
Kärlek / Alicia

Fredag


Or not.
Såhär ligger det till igår vann jag en grej så att mitt namn står med på gästlistan till Let's dance & E.M.D. kommer att uppträda där live ... och alla mina kompisar i gävle som oxå vann är där. Men varför är inte jag där då tänker ni , för att min mamma inte låter mig åka. Jag är så himla deprimerad . Nu när jag har tur och det går bra tåg + och att mina kompisar åker och att jag skulle fått se både genrepet och live och kanske synas i tv. Nej då får jag inte åka.
LÅGT MAMMA, hoppas du tar åt dig.

Torsdag

Hellu.
Det var söndag sen sist jag skrev, right? Aja, får väl börja blogga mer.. men jag får ju knappt några kommentarer så det känns meningslöst. Sov ensam hemma på söndagsnatten..carro sov hemma hos sig. Kunde inte sova nånting den natten, trodde hela tiden att jag skulle försova mig. Men aja. Carro kom hem senare på dagen och vi åt ungspannkaka, men eftersom jag åt våfflor samma dag som jag blev magsjuk så hade jag inte direkt en sån stor matlust på dom. Sedan åkte vi hem till Fredrik och spelade Smash bros på Wii, det var kul. Sen fick j ag ett försök på mig att spela in Hero. Det låter inte bra,mesigt. Jag gav ett förslag till Fredrik att jag ville spela in en rock låt och då sa han  "Joo, det är nog en bra idé, jag kanske skriver en egen." typ. Och jag måste skriva mitt jävla stick på låten och en till refräng. Sen är den klar, jippe. Sen på tisdagen stannade jag kvar efter skolan och hjälpte till med Talangjakten dekorationerna, vad gör man inte för sina kompisar? .Sen drog jag hem och jag fick presenter av mamma efter som hon och pappa hade varit på kryssning jag fick Britney Spears parfym Fantasy och ÄssÄ ( bästa godiset) och choklad. VI hade Talangjakt på onsdagen så jag hjälpte fyrorna med sminket . Killarna i min klass vann, höhö. Här är ett klipp på What's up och några bilder från dagarna :)

image159
Johan sjunger : Please forgive me , I know you are mad at me . I regret it. Och kollar på mig.

Ny kändis träff ! :)

Yo
Idag gick jag upp vid halv nio, kmr inte ihåg vad jag gjorde men sen plattade jag håret och ringde till pamela och då sa hennes syster att hon sov vi hade liksom inte hunnit planera när vi skulle åka och så.. men iaf. Hennes syster sa att hon skulle säga till pamela att ringa mig när hon vaknade. Smsade med Emma och då bestämmde vi oss för att hon skulle ringa och säga åt pamelas syster att väcka henne. Aja, vi fick skjuts till Ixa maxi iaf. Sen gick vi in och träffade underbaraste Emma och Bea !  Sen stog vi och kollade på typ Schlagerkidz, dom var kul. Det var en tjej som gjorde bort sig hela tiden, haha.Men dom var grymt duktiga. Sen kom tre personer från Next Star och sjöng, grymt duktiga dom med :) sen kom Molly Sandén , hon är oxå bra. Hon kollade en massa i ögonen och i kameran, I like that. Sen kom What's up in dom var sjukt bra med:p haha. Sen så efter dom hade uppträtt så var det kram kalas. Typ tog kort med Johan, hemskt som vanligt. Men det var typ kul , hans läppar nuddade...*host* ska inte säga mer :). Sen tog jag och pamela bussen hem. Tack för idag ! <3
Jag har färgat håret svart :)
image148
image153
PEACE OUT / AK

Ny kändis träff ! :)

Hejsan alla människor !
Kommer inte ihåg när jag bloggade sist ..Men igår var jag på Spiderwick med 5 tjejer i klassen, skit kul :) Istället för att stå i kö och köa så kom vi på att det kanske gick att köpa biljetter där uppe. Så vi sprang upp för trappen och det gick att köpa där och när vi kom till kassan säger tjejen: Filmen har blivit vatten skadad så ungefär i en kvart är det som vita flingor på duken så då har vi rabbaterat biljetterna är det okej? . Så biljetterna kostade bara 65 kr + att Elin bjöd mig. Vi köpte popcorn och så vi fick soffor högst upp bredvid varandra så alla kunde sitta tsm. Bion var bra den får 3½ av mig, och jag är ganska kritisk till filmer oxå. Så det är bra poäng. Men mitt under filmen blev hela duken suddig så då fick vi avbryta i typ 5 min och sen fick man se dom där vita flingorna. Efter bion gick vi och väntade på bussen sen åkte vi hem och jag och Norea gick av vid samma busshållplats, vi bor ju typ grannar :)

Kom hem och då var mamma och pappa,syrrorna,erik och lena hemma hos mig . Vi typ spelade nå spel om typ Vett och etikett, Mat och dryck. Det var inte så kul :p haha. Och Danny åkte ur Let's dance. Det är hemskt. Sen gick jag och la mig i soffan och var sur/trött och arg. Sen när jag var 1sek från att somna så kör Louise upp sin fot i mitt ansikte. Jag hatar folk som väcker mig när jag är trött. Sen vände jag mig om och sov.

Vaknade upp i morse vid halv nio och frös. Tog upp filten som hade ramlat ner på golvet. Kunde inte somna om så jag kollade på tv sen skulle jag göra frukost och då såg jag Cesar ligga i fönstret , gick och öppnade dörren sen tog det längre tid än vanligt för han att hoppa ner och sen när jag såg han hade han en lång taggbuske gren som satt fast i benen, han kunde knappt gå. Försökte få loss den men jag sprattlade för mycket och luktade kiss.
Det regnar ju hela tiden i Gävle och då försvinner ju hans revir hela tiden = vara ute och kissa 24 timmar .  Ropade på mamma men hon kom inte och ingen annan heller , Så då fick jag ha saxen i handen och sen så fort han vände sig om snabbt fram med handen mot benen och klippa bort det värsta av grenen. Men fick inte bort en bit som pappa fick ta bort senare.

Sen pratade jag med Erik och han sa att han kunde skjutsa mig till Marie Picassos signering. Jag tog lite ego bilder sen åkte vi dit. Träffade underbaraste Lollo och hmm Sonja. Sen kollade vi på Marie som körde 3 låtar. Sen hade hon signering och vi gick upp och tog autograf och tog kort. Kortet på mig och hon blev hemskt
Här kommer bilder.
image142

Torsdag

Hejsan, om ni undrar varför jag uppdaterar så sällan är det för att jag vill ha mer kommentarer innan jag lägger upp nåt nytt, men nu värkar det som att det tog stopp vid 4 kommentarer. Bättring hörni. Aja. Den har veckan har jag varit i skolan och inte gjort något speciellt. Var med Emmy en dag oxå. Igår var jag i valbo med mamma och louise. Jag köpte nya skor, diggar dom. Skit sköna var dom med. Sen åt vi på donken. Okej nu på kändisfronten.. på söndag nu ska jag åka och titta på What's up , får se om jag träffar dom. Och söndagen efter så blir det Ola Svensson och The poodles ! :) Kändisar är kula. Det har även regnat hela veckan. I HATE IT . Liksom varje morgon när man har fixat sig perfekt och plattat håret och sen när man kommer till skolan så har man lockar i hela håret. Så jag har gått och skämts(?) .  Jag känner att jag aldrig har något att skriva om.. Så här kmr några bilder :) ENJOY

image137
Alexander Schöld in the backround.
image138
image139
The kid, to the left ! :) och han är söt som gjorde denna &mina skor


Ny kändis träff =)

Jag satte klockan på 08:00 och gick  upp och duschade sen gick jag och la mig i sängen igen och försökte sova men det gick inte så jag satt på mix och lyssnade när Anders Timells bror ringde nån och bad om ursäkt.
Vid elva så gick jag och fixade mig och sånt. Anna ringde och vi bestämmde att hon skulle komma till mig vid ett.
Sen kom hon och mamma och pappa skjutsade ut oss till Valbo Köpcentrum vi gick till scenen och hejade på en massa bra folk :D Sen kom Alexander Schöld och sjöng sen signering, riktigt jävla blyg är han. Aldrig sett nån blygare person .Men shit vad snygg han var ! jag blev förälskad i hans hår, inget mer :p Efter han hade gått så gick vi in till Rocks och lyssnade på en massa skivor. Sen såg vi att Alex stod där borta vid scenen igen så vi gick dit igen men han drog snabbt igen. Sen kom Fronda !  ruskigt cool är han :'D Eftersom man var tvungen att köpa skiva så gick inte jag fram men sedan efter åt när han skulle gå iväg så bad jag om ett gruppfoto men han sa att han hade bråttom men då sa jag :  Men ta ett snabbt på oss två då? och då gav jag han min kamera och efter en halv minut förstod han att han skulle ta kort, haha. *klick* ruskigt pinsamt var det haha. Sen sa vi hejdå till Lollo,Anna,Verre och hmm Jonte tror jag han hette. Sen gick jag och Anna och prövade kläder inne på gina. Sen drog vi och kollade lite i affärer sen drog vi till donken och käkade glass sen sprang vi till bussen. Åkte in till stan och bestämmde oss för at byta buss så vi väntade i en halv timme innan vi åkte hem. Sen när jag kom hem åt jag mat och louise och caroline var hemma. Hoppas ni har det bra =) 
Kram / Alicia

image136


Lördag

image130
Är det bara jag som tycker det är kul att kolla på henne? Speciellt på I huvudet på gynning, man blir ju galen på hennes dialekt och sen är hon flummig. Superkul enligt mig :p Idag har jag gjort ingenting sov till halv ett sen satte jag mig vid datorn. Hade på mig mina ljusa jeans oxå. Typ använt dom en gång sen jag köpte dom. Och det var typ flera månader sen.Tog lite bilder och sånt. Sen så åkte jag,mamma och pappa och köpte kinamat. Blä. Vi skulle in i kiosken bredvid och köpa godis men dom tog inte kort. Och eftersom alla säger att kineser inte kan säga R så lyssnade jag noga när han pratade och han var jätte duktig på att säga R , haha, Jag sprang in till matöppet och köpte godis istället. Igår var det kul för typ mamma hade ner en grej och sa att det var mitt och carros fel, shit vad kul det var. Vi åt mat sen satt vi och spelade gitarr och sjöng.
Dagens video :

Ha det bra / Alicia

Torsdag

Hey, tänkte uppdatera lite.
Jag tror ju jämt att det gått en dag men det hade visst gått 4dagar :p
Hmm, hade ont i magen så jag stannade hemma från skolan. Igår i skolan så var det ganska kul, vi fick duscha i dom nya omklädningsrummen =) jätte lyxigt kändes det. Vi har liksom duschat i duschar som varit avstängda och då droppar dom lite bara, eller duschat i duschar som sprutar åt alla håll, kallt vatten för den delen.  Har snackat lite med lollo och anna oxå. Jag vill till STOCKHOLM
Men jag vill verkligen åka dit, inte bara för att träffa dom utan för att få komma ut på lite äventyr och spänning oxå.
Men annars är allt jätte bra, vi har fått nya soffor :p. smyg filmade dom som kom med soffan så ni får se :p
Varit med pamela har jag varit oxå, vi tog lite kort .  http://dueenstjert.bilddagboken.se/  där nånstans kan du se  några av dom. Den 16 mars kommer kanske Emma och Bea ner från Iggesund och kollar på What's up (= .
Sakna , 21/1 sist :o  jag hatar att man här vänner långt ifrån där man bor.
 

Söndag ! =)

Hejsan alla ! =)
Äntligen har jag börjat fått lite läsare, jag älskar kommentarer och blir jätte glad för varje, Tack så mycket ! =)
Så här ser det ut där jag spelar in*vissel*

Och en pinsam video med Erik Segerstedt, dumma danny som fick mig snacka sådär.. Så skriv inte fjortis till
mig , skriv det till D istället :p
 
KOMMENTERA MERA ! =) <3 Kram / Alicia

Nanana

image123HEY JAG SAKNAR MATTIAS .
efter snacket i telefonen så vill jag träffa han nu.
danny & erik oxå såklart. image124

SAKNAD ! <3

RSS 2.0