Fredag

Hejsan =)

Kom och tänka på en grej , Jerry Springers program är helt sjukt :o
Hur orkar man hålla på sådär? Jag menar vad är meningen dom träffas och avslöjar hemligheter som dom är döljt sen blir det nästan alltid slagsmål och det låter som tvn hakar upp sig eftersom dom tar bort alla svordomar. Patetiskt. Och sen säger alla som har varit där att det är det bästa prgramet och sånt.. Jag såg på Oprah har om dagen oxå, då var det en prins som var bög och sen när han hade gått ut med det i en interjuv så ville mamman inte ha någon kontakt med honom längre. Och pappan vägrade acceptera det, sjukt. Men prinsen ångrade inte det. Han hade även gift sig , men han kände att det  inte kändes rätt. Men han visste inte vad det var. Och det var förbjudet att vara homosexuell i det landet. Sjukt.

Aja, Jag har varit sjuk nu i två dagar. Igår hade jag ont i huvudet och svettades och halsen hade jag överansträngt.
Idag har all smärta i kroppen flyttats till ögonen . Det gör ont så fort jag kollar åt något håll , aj. Har även haft ont i magen typ varje dag.

Den 2maj så åker Louise,Erik,Mamma,Pappa,Jag och Carro till Åland med Eckerö båten. =)
Det ska bli skönt att komma iväg lite. Erik och Louise har även fått en lägenhet nu, så grattis till dom.
Sen vet jag inte riktigt om jag ska kolla på Adam Tensta den sista april, får se hur jag gör.
Haha, det var nån som ringde mig igår som pratade franska tror jag. Inte svenska iaf. Kollade oxå vilket nummer det var och det var inte svenskt :p Och vi ska på klassresa den 22 maj till Stockholm =) det ska bli kul.
Nu orkar jag inte skriva mer, lägger in en video på våran nya kran (;

Torsdag

http://metromusicchallenge.com/site3/?takemetothe=finalisterna&finalist=b

RÖÖÖÖÖÖÖSTA !
Joakim & Joel ska ju vinna :)
På tisdagen var jag lite trött, haha. Gick ju upp vid fem så jag kunde vara trött på EEG undersökningen..
Aja danny var inne och svarade mig , såhär blev det :

" imorgon ska jag till sjukhuset *gulp*
ska göra en EEG undersökning.. typ dom ska mäta hjärnans elektriska vågor lr nåt. läskigt, + att jag måste sova under testet.
Önska mig lycka till :)
KÄRLEK <3 / alicia "
Svar:
oj!
ber för dig.
pusspuss

Fett söt han är, aja många vänner önskade mig lycka till och stöttade :) Hade ju planerat att vara uppe hela natten på onsdagen.. men så blev det inte somna i soffan typ 10 och gick och la mig i sängen vid 12 och gick upp halv sju. Det är typ dubbla min nattsömn :p man skulle halvera nattsömnen, haha. Aja när jag kom till sjukhuset så satt dom fast en massa sladdar i mitt huvud fick en thailändsk "doktor" som hette babes typ.. en tjej . Hon var kul :D
Aja .. sen skulle jag sova. Mamma sa att jag somnade på 5min, haha. Kändes som en evighet för mig.. gjorde så jäkla ont med alla sladdar. Aja, sen skulle man göra nånting med nån lampa, fett jobbigt. Och sen skulle man hyperventilera i tre min, haha. Efter allt det där gick jag och mamma och fika :D äntligen socker. citerar anna
" D's bön hjälpte ;D <3 " Sen åkte jag till skolan och körde innebandy, super fin dag och jag var jätte pigg, haha.
Nu orkar jag inte skriva mer,
Puss & Chips
image188

Måndag

Tjena på er :D
I torsdags fyllde carro 21 år :) så vi åkte hem till henne och fikade och spelade gitarr. Innan vi åkte så blev jag sjukt arg på pappa för att han väckte mig , gah. Sen åkte vi hem och spelade gitarr tillsammans, alltså jag och carro. Sen dagen efter var jag i skolan och tog en massa kort, haha,  Sen på fredagen så kom urban och ingalill (stavning) till oss och åt mat. Sen fick jag komma till Carro & Elins fest, det var roligt där, haha. Och jag ska få praoa hos Sara det ska bli sjukt kul :D.Men sen när alla drog till krogen gick jag hem och sov i soffan.  På lördagen drog jag hem till Pamela vid fyra , vi satt vid datorn och  fixade till oss. Sen drog vi till Ica och pantade hennes burkar. Sen gick vi till O'learys backside och satt och väntade, som med danny. Men sen gick vi omkring träffade min kusin Andreas oxå. Sen satt vi och väntade sen kom det ett gäng och då såg jag precis innan Adam klev in igenom O'learys dörr att det var han... Så jag hann inte säga något eller ropa. Men sen gick jag förbi och då kollade han på mig i två sek innan han vände bort huvudet, jag gav han en mördarblock för att han inte kom ut :p Sen efter typ två timmar tjatade pamela så mycket så då gick vi hem till henne. Kollade på Supersugen.. men jag slaggade på hennes skrivbord så jag gick la mig . Vaknade av att Pamelas hund hoppade omkring i sängen :p Sen tog vi kort och åt frukost, sen åkte jag till Valbo med Mamma,lollo och Erik. Jag köpte en jacka och en skjort klänning, allt gick på ungefär 700-800 nånting . Och idag har jag varit hemma från skolan... ont i magen som vanligt. Men på Onsdag ska jag ju till sjukhuset och göra nån EEG undersökning :D det blir sjukt kul. Så jag ska gå upp vid fyra inatt och sen inte sova på typ 30 timmar lr nåt :p
MEN GISSA VAD?:D  Jag ska se Adam Tensta den sista april och Caracola den 27 april och E.M.D. den 25 maj :D och kanske Adam Tensta igen den 17 maj :)  Jag ser fram emot alla datum, blir säkert några kändiar emellan oxå.
Hoppas allt är bra med er.
Kram /A
Systrar
image182
Andreas & Jag
image183
Åsa & Jag :)
image184


Torsdag

Tjena på er.
Det var ett tag sen sist jag bloggade... i onsdags var jag ner på stan med eric,jocke och kalle. Köpte ingenting vad jag kommer ihåg, jag skulle ha köpt vaselin men jag hade inte så mycket pengar .. Jag var med Elin i går och vi kollade på personer från en skolkatalog år typ 2000, och sen sökte vi på deras namn och såg hur dom såg ut nu, sjukt kul :) Och Adam Tensta kommer till O'learys på lördag , jag ska nog dit och vänta utanför.. fast han dissar mig på myspace, tvi dig adam :)  Caroline fyller 21 idag föresten oxå ! :) Grattis till henne. Och vi ska förmodligen åka på klass resa till Stockholm , hur kul kommer inte det bli liksom? Har ingen blogg lust så.
Hejsvejs /A

image181

Torsdag

Hejsan :)

Sitter och lyssnar på All for love nu, haha. Jag saknar dom sjukt mycket. Men jag hoppas verkligen att jag får åka och se dom i sommar, typ 3 gig i sthlm och ett i sundsvall och ett i Skellefteå ( stavning) och hoppas jag kan åka på alla dom. Sen går det ju en massa rykten om att dom kmr till furuvik på skolavslutnignen oxå. Mamma sa att jag ska på EEG-undersökning den 16 april, snart alltså. Jag och mamma har kollat på resor oxå.. skulle vara skönt att åka utomlands snart. Hmm, det går ju rykten om att Adam Tensta kommer till sandviken på sista april..om han gör ska jag absolut åka... måste träffa han. Ska fråga han om han kan smuggla in mig backstage, haha.
Vill egentligen bara lägga in en bild med mig och Danny i detta inlägget..men något måste man väl skriva.
Min favorit låt just nu är Tuck you in med Miss Li, jag ÄLSKAR den låten. Och A drop in the ocean med Ron Pope ska spelas på min begravning, så nu vet alla det :) Aja, jag fixade en hemsk bild på mig och danny nu är den ganska fin ju :p iaf när den är stor så there you go.
image177
Och en till snygg bild, som blev bra när man tog bort mig.
image178
Och en till, haha.
image179
Puss & Kram

Tisdag

image176Hejsan :)
Mitt påsklov har varit så kul :) lr från torsdagen .
På torsdagen drog jag hem till Lollo och träffade underbaraste Nicole :D
Träffade Anna,Malin och Emelie oxå. Vi hade filmkväll vi såg Juno och Hairspray.
Kom hem vid halv ett. På fredagen gjorde jag ingenting.. jo jag klämde fingret haha.
The kid är så söt såhär skrev han till mig 
Du är ingen tönt! Du är ascool! Säg efter mig hundra gånger: "Jag heter Alicia och är jävligt cool."
Sov coolt! puss och natti!

Haha, han är kul.
På lördagen drog jag,lollo och nicole och kollade på en loppis en snabbis sen tog vi sjukt många kort och åkte till lollo, sen på kvällen kom nicole hem till mig så vi kollade på Sing a long och tog typ hur många kort  som helst :p
Hon har en sjukt cool system kamera oxå. Vi gick och la oss vid tre nånting tror jag. Sen på morgonen vaknade vi tjugo i ett inte tjugo i tolv som vi trodde, jag hade glömt ställa om till sommartid, haha.
Sen åkte hon :( jag saknar henne <3
En pinsam sak är att jag filmade Johan Yngvesson när han var på scenen och dansade som björn gustafsson och nu har What's up lagt in filmen på deras myspace sida, waaaah pinsamt.
Var  på stan med Elin och Pamela igår, vi letade prao plats och kläder.
Jag hittade inget av dom.Oj juste jag var hos tandläkaren oxå, carro följde med.
Fick den där dumma stockholmaren igen !?!. Men hon var lite snällare, sen kom det in en tandläkare som borrade i mina tänder hon var knäpp och sa typ att jag var så fin så och jaa.. hon kändes mer som en släkting =p hah.

RSS 2.0