Tur i oturen.

Hejsan,
Nu har det gått nån dag sen sist.
Jag har liksom haft världensotur på måndagen och tisdagen, vrickat foten +handleden, klämmt fingrarna i skoldörren,slagit  i knät i en sten så jag började blöda, tappat mitt lyckohalsban, fått folk som klivit på mig.
Aja, men i dag när jag gick in på myspace så fick jag reda på att jag har vunnit biljetter till Petter i konserthuset den 17 Januari :) ska gå med Carro. Vann två skivor oxå. Ska bli kul. Igår var jag med wills,pamela,kalle och alex en massa flum kan jag säga. Kom hem nångång vid åtta. JUSTE, anna träffade danny igår och du hälsade hon från mig och då hälsade han tillbaks :D Aja, nu har jag ingemer att skirva.
Pusshej
image62

Furuvik+töntar.

Tudelu.
Nu var det dags igen då, att blogga menar jag, Jag ska försöka skriva ett långt inlägg.. Så vart ska jag börja. På lördag kväll kom Kalle,Alex och Pamela hem till mig och fråga om jag ville hänga med dom ut. Så vi gick ut och vi hitta typ en studsmatta som vi fyra låg på. Och vi gick och snoka i Källö Trädgård området... Det är typ skit fint där innuti. Sen drog vi hem till mig och typ låg i sängen och snacka. Sen drog alex hem och blabla.. Sen i går så var jag i furvik med Louise,Erik, Mamma och Carro. Det var Julmarknad. Jag vann en julklapp i ett julklappslotteri... fett pinsamt. Och vi gick i stallet och då såg vi världens sötaste , så himla gullig. Jag vet inte vad det var, men en åsna eller en häst eller en mula... sak samma. 'Den var så här jätte liten oxå. Ni får kolla på bilden där nere sen. Det var skit kallt i furuvik, fast jag frös inte.. Louise typ gjorde. Så hon klagade hela tiden. Dom hade en jättestor strålkastare den var super cool. Uhm, Gosh.. har ni orkat läst hit? jag skulle inte orkat. Idag gick jag till skolan och lyssna på DAAANY underbar. Stay är så fin ! Mohaha, jag ändrade textstil. I skolan var det liksom hej*kram* till alla och psyka fa med danny. Jag och Pamela fick skäll av anki ´bara för att vi gick och speglade oss under en lektion utan att säga till och hon bah: HUR MÅNGA GÅNGER SKA JAG SÄGA TILL ER? SKA JAG RINGA HEM TILL ERA FÖRÄLDRAR FÖR ATT N SKA FATTA? NI MÅSTE GÅ TILL SKOLSYSTER SNART TROR JAG ! NI MÅSTE HA NÅ FEL MED KISSERIERT , NU SITTER NI KVAR 20 MIN EFTER SKOLAN. hata henne. Men vi behövde bara sitta kvar tio min. Vi städade.... ojfan. Jag måste typ ha jobbat 10 tal tills i morron.. Och klockan är typ fem i 11.. bäst att hämta matteboken nu. Sen drog jag och Pamela hem till mig iaf, och vi ringde Alex och bestämmde att  vi skulle träffas sen gick vi till Adde och var med han och wills, sen drog vi till tiia. Vi satt typ i en lekpark och snacka... dom frös. Shit vad jag längtar tills sommaren. Sommaren 08 kommer bli underbar.
Nu har jag skrivit en hel del va? Det får räcka för mig...
Puss och Kram / Ak.
image59©AliciaK.

Tralala.

Tjenamors.
Allt bra med er?
Igår i skolan hade vi idrott och efter idrotten så fick jag en sån yrsel attack så jag mådde dåligt typ ända fram tills lunch. Men sen på kvällen kom Erik och Louise, fast erik åkte ganska snabbt. Erik hade skrivit ut bilderna på mig och danny :) så snällt av han ! fast erik drog snabbt. Vi käkade mat och tog kort. Sen åkte jag och louise och kollade på eriks match.. Nana, jag är såååå dålig på att blogga. Skulle kunna berätta allt i detalj och så.. men jag orkar inte. Jag ska försöka lete upp min dagbok så jag kan skriva  om danny och sånt ! <33
Nannaa, nu kmr bilder. Puss.
image56image57

:)

Hejsan,
Nu sitter jag här och myser med katten ^^
Jag har ju aldrig nånting att blogga om :P..
Typ dom dagarna emellan sen jag bloggade sist har jag bakat lussebullar, sätt Magnus Uggla, köpt juklappar,spelat in en ny låt,köpt ny mössa, fått Pamela att slicka  på en saltsten+att äta ett blad från en storväxt inne i valbo köpcentrum för 10 kr,hämtat ut mina next star grejor,haft elevens val med dannys look-a-like, fått skäll av anki bara för att jag satt och snacka om danny i det andra klassrummet fast man inte fick vara där,lärt mig spela gítarr med mer...
Idag var jag på stan med Sanna, vi handlade julklappar och fikade.
Skönt med att ha handlat klart mina julklappar.
Juste bocken har satts upp nu oxå.
Jag vill till Katarina Kyrka med Isabell och Anna :)
image55

>.<

Hejsan mina vänner.

Snart är det jul.21 dagar kvar eller något sånt.
Imorse när jag vaknade hade jag jätte ont i ögonen dom sved och så.
Var lite röd också. Så jag var hemma från skolan. Fett jobigt med mina ögon nu. Rinner och grejar.
Men jag la till lite musik till en av mina låtar iaf. Så det var ju bra att jag fick det gjort.

Sen läste jag bästisdannys blogg :) ni kollar väl och röstar på han när Let's dance börjar?
Jag kollade på en massa idol avsnitt idag oxå. Haha Andreas från början alltså, shit.
Sen plingade det på dörren och då var det 7 stycker söta vänner som undrade hur jag mådde.
Så snällt av dom <3 fast jag var helt flum lixom. Så där stod jag och skämmdes.
Sen har det inte hänt så mycket...
Puss och kram / Alicia

Confusion
image54


RSS 2.0